BABY-KIND-HOND

Kind en hond, veilig en gelukkig samen

Kinderen en honden, het beste van 2 werelden. Kind en hond veilig en gelukkig samen, de ideale wereld!
Misschien zijn er wel zaken waar je tegenaan loopt? Ook al lijkt het probleem nu nog erg klein en ga je er vanuit dat het vanzelf over gaat, in realiteit loopt dit wel eens anders... (grotere) problemen voorkomen is altijd beter dan genezen

  • Kijk je wel eens met ingehouden adem toe hoe jouw hond en kind samen spelen?
  • Heb je een hond die druk of fel reageert op kinderen, en is het daardoor moeilijk om de controle te houden?
  • Weet je niet hoe je het beste een kind kan vertellen hoe hij/zij met je hond om moet gaan?
  • ...

Zet vandaag nog de stap naar meer veiligheid!

AANBOD & TARIEVEN

Gratis telefonisch gesprek

Een informatief gesprek over jouw situatie. Heb je een vraag over de omgang tussen kind en hond, is er iets gebeurd tussen je kind en hond wat je ongerust maakt,...? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. De kans bestaat dat je met een eenvoudige tip tijdens ons gesprek al enorm geholpen bent.

Kind & Hond infoavond @home
Onveilige situaties tussen kind en hond leren herkennen

Een gezellige avond onder vrienden/vriendinnen bij jou thuis! Een avond waar je alles over de omgang tussen je kind en hond kan bespreken en dit in een veilige en vertrouwde omgeving.
> Iedere deelnemer mag op voorhand een vraag inbrengen die we uitgebreid gaan bespreken
> We bespreken de 5 meest voorkomende situaties waarbij het mogelijk kan misgaan tussen kind en hond
> Je krijgt inzicht in je eigen hond en de veiligheid bij jou thuis
> Je krijgt tips om kinderen te leren aansturen in veilig contact met je hond

> Prijs op aanvraag (min. 2 - max. 5 deelnemers/koppels)

Kind-Hond
Begeleiding & advies vanuit de gezinsdriehoek

Loopt het soms niet helemaal goed tussen je kind en je hond en kijk je wel eens met ingehouden adem toe? Ik help jullie graag met de oplossingsgerichte gezinsdriehoek methode: begeleiding en advies dat aansluit bij zowel het kind, de hond, als bij jezelf als (groot)ouder. Samen streven we ernaar om jullie situatie terug veilig en plezierig te maken voor alle partijen. 
> Prijs afhankelijk van het begeleidingsaanbod

Baby-Hond Programma

Is jouw hond al jarenlang het kind in huis, maar komt er nu een écht kind? De komst van een baby'tje brengt heel wat veranderingen met zich mee, ook voor je hond. Bereid je hond goed voor met ons Baby-Hond programma:
> Eerste samenkomst: hierbij bespreken we algemene informatie en wat jullie verwachtingen precies zijn ten opzichte van de hond. Ook gaan we het hebben over feiten en fabels die je ongetwijfeld overal hoort, maar waarvan je niet meer weet wat te geloven.
> Tweede samenkomst: de eerste ontmoeting tussen je baby en hond...hoe pak je dat het beste aan? Ik begeleid jullie stap voor stap naar een ideale eerste ontmoeting zodat je op de dag zelf met volle vertrouwen kan genieten van het moment.
> Telefonische opvolging: gedurende het programma krijg je nauwe opvolging en kan je steeds terecht voor extra vragen. Na de 'eerste ontmoeting' volgt er nog een telefonisch gesprek waarbij we alles overlopen en je nog eventuele verdere vragen kan stellen.
> Kosten: €125* (2 bijeenkomsten van ± 1,5 uur + telefonische opvolging)

Mini privé workshop
Wat vinden honden wel en niet leuk?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met onderwerpen waar jij als ouder belang aan hecht en die je ook vooraf kan aangeven. Ook gaan we spelenderwijs dieper in op wat honden wel en niet leuk vinden en je kind leert enkele leuke en veilige activiteiten om samen met de hond te doen.
> Voor wie? Kinderen tussen 4 en 10 jaar 
> Waar? Bij jou thuis
> Kosten: €45* (1,5 uur)
> Inclusief geschenkje voor kind & hond

Unieke kindercursus
Een cursus die verder gaat dan spelletjes en hondentrucjes...

Spelenderwijs leren kinderen veilig om te gaan met de eigen hond. Ze leren hoe ze zelfstandig veilige keuzes kunnen maken wanneer ze zich in een situatie bevinden die niet prettig aanvoelt.  Deze cursus is een investering voor je kind, je hond en jezelf!
> Voor wie? Kinderen tussen 6 en 10 jaar (kinderen vanaf 4 jaar kunnen instromen als er een ouder broertje of zusje meedoet)
> 4 bijeenkomsten van 1,5 uur op een door ons gekozen locatie of bij jou thuis met een zelf samengesteld groepje (min. 2 - max. 4 kinderen)
> Kosten: €85/kind* (2e/3e kind uit hetzelfde gezin kan meedoen voor de helft van de prijs)
> De cursus is zonder honden
> Als ouder blijf je zeer nauw betrokken: je kind krijgt een leuk opdrachtenboekje zodat je de ontwikkeling mee kan opvolgen. Na de cursus volgt er een telefonisch gesprek waarbij we kunnen bespreken welke ontwikkelingen je kind heeft gemaakt en is er ruimte voor vragen.

*Exclusief verplaatsingskosten: €0,35/km (heenreis vanuit Berendrecht) 
Graag meer informatie over een bepaalde module? Neem vrijblijvend contact op.